Les Planes d’Hostoles millora la xarxa de clavegueram i construirà una nova plaça al barri del Jonquer

A les Planes d’Hostoles s’estan fent dues actuacions importants per al poble. En un sector més cèntric, rere l’església, es fan obres per unir les cases del sector a la xarxa de clavegueram. I al barri del Jonquer es construirà una plaça nova després d’un procés participatiu impulsat pels veïns de la zona.

Les cases del sector del torrent a les Planes d’Hostoles ja tindran accés a la xarxa de clavegueram. Després d’anys vessant les aigües residuals a fosses sèptiques i enviant-les al torrent, ara ja aniran a la depuradora i s’enviaran netes al riu.

Una altra de les actuacions que es porta a terme a les Planes és la construcció d’una nova plaça al barri del Jonquer, en un gran solar abandonat de la zona, després que els veïns impulséssin un procés participatiu. El gran solar estava degradat, i segons Salvador Llorà, veí del barri, serà “una plaça per a fer activitats” i dirigida “a tothom”.

x