Olot en comú destaca la seva experiència en matèria d’habitatge i la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits

Els partits aspirants a entrar a l’Ajuntament d’Olot en aquestes eleccions, la CUP i Olot en Comú, van confrontar ahir les seves propostes en matèria d’habitatge, en un debat públic al qual havien estat convidats per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. La PAH lamenta que al debat no hi participessin les forces que ja compten amb representació a l’Ajuntament, que han rebutjat la participació als debats de caràcter monotemàtic. Aquests partits ho justifiquen per la signatura de del compromís d’austeritat, un document on s’han compromès a participar exclusivament en dos grans debats centrals de campanya.

Els dos partits que sí van participar al debat, Olot en comú i la CUP, es van acceptar les deu propostes que la PAH els ha traslladat per evitar els desnonaments a Olot i facilitar l’accés al parc d’habitatge cuit que hi ha a la ciutat. Sobre les diferències que tenen en matèria d’habitatge, Olot en comú destaca la seva experiència, mentre que la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits, amb qui no establiran cap tipus de relació si entren a l’Ajuntament.

 

Notícies relacionades:
El Govern municipal d’Olot celebra les mesures anunciades per la Generalitat per pressionar els bancs amb pisos buits i la PAH exigeix més mà dura
Olot té 1.372 habitatges buits, el 8,23% del total, una dada estimada que s’hauria de confirmar amb un treball de camp