Els alcaldables per Olot donen el tret de sortida a la campanya electoral pels comicis municipals

Aquesta nit s’ha donat el tret de sortida de la campanya electoral de les eleccions municipals d’aquest mes de maig. Els candidats a l’alcaldia d’Olot han enganxat els primers cartells per encetar dues setmanes intenses que els serviran per demostrar que són la millor opció per als votants de la ciutat.

Set partits polítics han donat el tret de sortida a la campanya per les eleccions municipals 2015, que se celebraran el proper 24 de maig, tot penjant els primers cartells de propaganda que els serviran per convèncer els electors que la seva és la millor opció política per a la ciutat d’Olot.

L’alcalde, Josep Maria Corominas, ha explicat en declaracions a OLOT TELEVISIÓ que CiU, que per segona campanya consecutiva es presenta amb Reagrupament, encara “aquestes eleccions amb la voluntat de renovar la confiança que els olotins ens han estat fent”. A més, la coalició nacionalista es presenta amb un programa que es basa en tres punts: “la feina feta fins ara […]; un programa il·lusionant […] i un equip il·lusionat, cohesionat, compromès amb fer d’Olot una ciutat millor”.

Josep Guix encapçala la llista de la segona força a l’ajuntament actual, el PSC. El socialista ha dit que “volem retornar a aquesta ciutat el seu encant, la seva gran capacitat de treball. Olot necessita millorar i en aquest moments, nosaltres som la gran oportunitat per portar aquest missatge a l’ajuntament”.

El portaveu de Plataforma per Catalunya al consistori, Ignasi Mulleras, serà l’alcaldable per aquesta força en aquests comicis. “Sincerament, crec que donarem la campanada el dia 24 i tindrem molts i molts vots. Aspirem a ser la força política més votada de la ciutat”, ha augurat el candidat.

El número 1 de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya, Pere Gómez, aspira a l’alcaldia per segona legislatura consecutiva. El republicà ha explicat que “nosaltres volem construir la ciutat que mira cap endavant, la ciutat que ha de ser una capital important de la Catalunya republicana. […] Plantegem amb més engrescament que mai un nou consistori que apuntali la segona volta de les eleccions, que seran al setembre i que ens portin a la llibertat del país que tots volem.”

El Partit Popular compta actualment amb una regidora, Júlia Sala, que encapçalarà la llista en aquests comicis. “La remodelació del Firal és una de les nostres propostes electorals més importants. Tots els olotins s’ho mereixen i és una cosa que hem de fer entre tots. Des del PPC dialogaré amb totes les forces per poder fer un Olot millor per a tots”, ha explicat Sala als micròfons d’OTV.

Mireia Tresserras és la número 1 de la CUP: “Comencem la campanya una mica amb mal peu perquè aquesta campanya que ha de ser austera, ja ho ha començant essent amb l’absència de tots els partits polítics excepte la CUP i Olot en Comú en el debat que es va fer amb la PAH. No va venir cap partit i en el debat que havíem de fer amb Òmnium Cultural tampoc va venir cap partit.”

Xavier Garcia, cap de llista d’una de les forces que actualment no té representació, Olot en Comú, ha explicat que “a Olot li convenen canvis importants, hi ha molta gent que ho està passant molt malament i l’ajuntament actual en aquest sentit ha fet poques coses. Es pot fer molt més i nosaltres tenim la voluntat de fer aquesta política”.

 

 

Deixa un comentari