La UE Olot busca segellar definitivament la permanència a casa contra el Vila-real B

L’Olot afronta l’últim partit de lliga a l’Estadi Municipal, diumenge a les cinc de la tarda, amb el propòsit d’assolir la salvació davant un rival, el Villareal B, que es troba a la zona mitja i no s’hi juga res. Tot plegat, en una setmana marcada per les renovacions de Rojas, Gianni i del capità Abel, l’única baixa per a Rodri en una tarda amb un espectacle previ amb falcons muntat per les entitats de discapacitats de la comarca.

La lliga de Segona B arriba al seu desenllaç amb un Olot força més tranquil que fa algunes setmanes. La victòria contra el Lleida Esportiu ha estat un alleugeriment notable, no només moral sinó també des del punt de vista estadístic, un triomf que deixa a tocar la permanència. L’Olot no es relaxa i vol sumar més que un punt contra el Villareal B, a l’alça en el darrer mes de campionat.

Antonio Rodríguez, entrenador de la UE Olot, ha afirmat que “estem conscienciats que matemàticament encara no estem salvats i que tenim un partit molt important pels punts i per l’afició, per acabar amb bon gust de boca a casa. El Villarreal B és el filial amb més potencial i que té jugadors amb més nivell tècnic. És un equip que arriba en bona ratxa i ens posarà les coses molt complicades. L’Abel és una peça fonamental en tots els aspectes, tant dins el camp com en el vestidor. És un home de la casa, molt identificat amb el club i que ajuda a entendre-ho a la gent de fora. Demano un últim esforç a l’afició per lluitar, gaudir i celebrar amb nosaltres la continuïtat a Segona B”.

El filial groguet, que compta amb jugadors en plena progressió, encadena dues victòries consecutives i amb 51 punts, s’ha assegurat una recta final sense cap tipus d’angoixa però tampoc sense objectius ambiciosos. El recentment renovat Abel Solé és l’única baixa que té Rodri. Abans del partit es realitzarà una exhibició amb falcons ensinistrats que organitza la Coordinadora d’entitats de discapacitats de la Garrotxa. Els seus membres tindran protagonisme sortint amb els jugadors i fent el servei d’honor, per iniciar el que pot acabar com una festa a l’Estadi Municipal d’Olot.

 

Notícies relacionades:
Abel Solé renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot
El central Rojas i el porter Gianni renoven amb la Unió Esportiva Olot
La Unió Esportiva Olot tomba al Lleida Esportiu fent un gran partit i acarona la salvació matemàtica a falta de dues jornades (2-0)