Olot Televisió engega la programació especial per seguir la campanya electoral de les municipals 2015

A pocs dies per les eleccions municipals del proper 24 de maig, OLOT TELEVISIÓ engega la programació especial amb un gran desplegament humà i tècnic i diversos espais per seguir minut a minut la convocatòria electoral. D’entrada, la televisió de la Garrotxa promou una iniciativa pionera amb els joves. Els alumnes de cinc centres educatius d’Olot entrevistaran els cinc candidats de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament d’Olot.  Les entrevistes s’emetran entre l’11 i el 15 de maig, a les 14.40 i 22.40.

A partir del 17 de maig i fins el dia 21,després de Les Notícies, OLOT TELEVISIÓ entrevistarà els candidats de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament d’Olot. I el 22 de maig, a partir de les 22.55 i en directe, Albert Brosa modera el tradicional debat amb els candidats d’Olot. Hi participaran els principals sectors econòmics, socials i culturals de la ciutat, i compta amb el suport i la col·laboració del diari ‘El Punt Avui’. Per al 24 de maig, a partir de 3/4 de 8, començarà l’especial ‘Nit electoral’. A llarg de tota la nit, comptaran amb l’anàlisi de l’escrutini minut a minut amb connexions a les seus de les forces polítiques per saber com viuen el recompte i, al plató, una taula de convidats per entendre els resultats. Finalment, dimecres 27 de maig, OLOT TELEVISIÓ emetrà un programa especial ‘Pros i contres’ amb representants de les forces polítiques que hauran aconseguit representació en aquestes eleccions.

Llegiu el detall de la programació especial de les EM’15 aquí