Raimon comença la gira 2015 a Olot amb un concert benèfic i torna a la capital garrotxina després de 20 anys

Raimon ha tornat a Olot per la porta gran. El cantautor valencià ha tornat aquest divendres a la capital garrotxina després de 20 anys, tot encetant la seva gira 2015 al Teatre Principal, en un concert benèfic organitzat per la Fundació Albert Bosch en motiu del 75è aniversari de Noel.

Raimon ha tornat a Olot després de 20 anys sense fer cap a la capital garrotxina. Dues dècades d’absència que han servit perquè el cantautor valencià pogués encetar la gira 2015 en un concert benèfic organitzat per la Fundació Albert Bosch en motiu dels 75 anys que l’empresa Noel Alimentària fa aquest any.

El de Xàtiva ha fet un repàs extens a la seva també extensa trajectòria, deleitant per moments al públic garrotxí. El concert ha començat amb ‘A l’estiu quan són les 9’, i ha anat enllaçant clàssics com ‘L’any quaranta’, ‘Diguem no’ o ‘Jo vinc d’un silenci’. El recital també ha inclòs alguns poemes d’Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig o Salvador Espriu, evidentment musicats pel mateix cantant, i també alguns temes més recents.

A més, el concert ha omplert de gom a gom el Teatre Principal. Raimon, amb més de 50 anys de trajectòria, segueix més vigent que mai i atreu a tanta gent com sempre. Això ha resultat en una recaptació de 10.500 euros per a la Fundació Albert Bosch que es dedicaran a la investigació de diverses malalties infantils i també a algunes malalties rares.

x