El pilot de trial i biketrial Marc Prat travessa el pont de Besalú per la barana amb bicicleta

El bescanoní està realitzant un documental que li serveix com a projecte final dels seus estudis universitaris i el pont de Besalú ha estat l’escenari del seu repte ‘estrella’. Prat l’ha travessat per la barana i sense problemes, repetint la prova tres vegades.


El pont de Besalú s’ha omplert aquest matí de turistes encuriosits i de  públic fidel a Marc Prat, un jove pilot de Bescanó que ha estat campió del món de trial i s’ha passat en els darrers anys a la disciplina del biketrial, que no se li dóna gens malament.

Així ho ha demostrat complint un repte majúscul i que ha barrejat risc, tècnica i rebombori mediàtic per l’escenari en el qual s’ha dut a terme.

Prat ha travessat el pont medieval del municipi garrotxí per la barana, demostrant una tècnica impressionant i sense despentinar-se.

El pilot anava assegurat amb un arnés per evitar una caiguda però ha executat la prova sense cap problema. El punt més crític ha estat la corba del mirador que hi ha al final del pont i el gir per dur a terme la tornada, però el gironí no ha mostrat cap inseguretat i l’ha travessat fins a tres vegades, rebent l’admiració del seu públic i d’una cinquantena de turistes que s’han aturat a presenciar-ho.