Esquerra presenta ‘JuntsxOlot’, la plataforma que agrupa els independents que els donen suport a les municipals

Esquerra Republicana ha presentat aquest dissabte al migdia ‘JuntsxOlot‘ al Casal Marià. JuntsxOlot agrupa les persones independents al partit que donen suport a la llista liderada per Pere Gómez per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Aquest dissabte al migdia ERC ha presentat a Olot ‘JuntxOlot’, una plataforma que agrupa els independents que donen suport a la llista del partit a les eleccions municipals a la capital garrotxina. L’acte, al Casal Marià, ha reunit a diversos membres de la llista encapçalada per Pere Gómez, com Anna Barnadas, Meius Ferrés o Lluís Juncà. Una independent i a la vegada membre de la llista, Laila El Gamouchi, ha conduït l’acte.

“Sempre hem volgut impulsar que hi hagi no militants a la llista”, ha explicat Gómez a OLOT TELEVISIÓ, “i els independents que hem agrupat en aquesta plataforma cívica de suport a la nostra llista, anomenada JuntsxOlot, tenen un pes important”.

A la vegada, Elisenda Paluzie o l’assessor del Govern, Marcel Coderch, han estat dos dels ponents a l’esdeveniment, i han remarcat el valor que tenen els independents per ERC. La llista del partit a les properes eleccions es compon en més d’un terç de persones sense el carnet.

 

Notícies relacionades:
ERC obre la plataforma cívica JuntsxOlot perquè ciutadans donin suport a la candidatura
ERC d’Olot presenta un programa electoral per a quatre anys tot i que creu que la possible independència obligarà a convocar eleccions el 2017
‘Construïm l’Olot de la llibertat’ és el lema d’ERC per a les eleccions municipals