L’ANC reuneix a Olot als candidats de les llistes de la comarca signants del document ‘Ajuntaments per la independència’

Candidats de llistes de tots els municipis de la Garrotxa s’han reunit aquest dissabte al matí al Consell Comarcal convocats per l’ANC. L’acte que ha agrupat a tots els candidats que han firmat el manifest ‘Ajuntaments per la independència’.

ANC 'AJUNTAMENTS PER LA INDEPENDENCIA0

Una trentena de candidats a l’alcaldia o membres de llistes de la Garrotxa s’han reunit aquest dissabte al matí al Consell Comarcal convocats per l’Assemblea Nacional Catalana. Tots aquests candidats polítics han signat el manifest ‘Ajuntaments per la Independència’, un document en el qual es comprometen a promoure campanyes per assegurar que les eleccions autonòmiques del 27 de setembre tinguin caràcter plebiscitari. També s’han compromès a posar-se a disposició del govern del país en cas que les institucions espanyoles intervinguessin o suprimissin l’autonomia catalana.

En aquesta reunió, s’ha constatat també que a cada municipi de la Garrotxa hi haurà, com a mínim, una llista posicionada explícitament a favor de la independència de Catalunya, cosa que és motiu de satisfacció per l’ANC. Toia Codina, coordinadora de l’organització, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “és important que les llistes sobiranistes siguin majoria a Catalunya i hem de fer una campanya perquè totes les llistes que es presentin a les eleccions del 27 de setembre siguin sobiranistes, independentistes” i aquest, segons l’ANC, és un primer pas per aconseguir-ho.

 

Notícies relacionades:
L’ANC d’Olot i la Garrotxa surt al carrer per iniciar el compte enrere d’un 27S que vol que sigui “clarament plebiscitari”