La CUP d’Olot presenta i debat un programa electoral obert i basat en propostes dels ciutadans

La candidatura de la CUP a Olot ha presentat aquest dissabte a la tarda el seu programa electoral. Es tracta d’un programa obert, que s’ha debatut a la plaça del Teatre i en el qual els ciutadans podran seguir opinant i debatent propostes.

La CUP d’Olot ha presentat i debatut durant la tarda d’aquest dissabte el seu programa electoral a les eleccions municipals del 24 de maig. La força d’esquerres ha traçat 5 línies fonamentals al mateix programa: serveis públics, territori i medi ambient, independència, participació i economia social i ocupació. La llista liderada per Mireia Tresserras vol que aquestes línies els portin a tenir presència a l’ajuntament, però sempre escoltant els ciutadans i les seves propostes.

Tresserras, alcaldable de la formació a Olot, ha destacat a OLOT TELEVISIÓ que “avui presentem les propostes però el programa és obert i a la vegada estem incorporant propostes i idees que la gent que ha vingut ens ha volgut donar. Volem posar en evidència que la CUP és una candidatura oberta, plural, assembleària i totalment participativa”.

 

Notícies relacionades:
Olot en comú destaca la seva experiència en matèria d’habitatge i la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits

x