La marxa cicloturista Terra de Remences compleix la majoria d’edat amb un cartell de luxe i 3.300 ciclistes a la línia de sortida

La Marxa Cicloturista Terra de Remences de la Vall d’en Bas ha complert majoria d’edat. Aquest diumenge al matí s’ha celebrat la 18a edició de l’esdeveniment, que ha comptat amb la participació de prop de 3.300 ciclistes.


La Terra de Remences és la segona marxa cicloturista en importància de tot l’Estat Espanyol, i aquest diumenge ha tornat a fer gala d’aquesta distinció: la sortida del pilot ha tornat a oferir un dels moments esportius més espectaculars de l’any, amb 3.300 ciclistes disposats a fer les rutes preparades de 95 quilòmetres i 175 quilòmetres, passant per 3 comarques diferents al recorregut llarg.

Tot i no ser una marxa competitiva, el primer a entrar de la distància curta ha estat Santi Sala, amb un temps de 2 hores, 28 minuts i 26 segons. El cronòmetre, però, és el que menys importa d’aquest esdeveniment massiu, i que atreu adeptes d’arreu del món del ciclisme.

Entre els participants també hi havia el pilot de raids Marc Coma, així com el guanyador d’aquest 2015 de la Titan Desert Diego Tamayo, que tampoc s’han volgut perdre aquesta prova clàssica del calendari de marxes cicloturistes.

 

Notícies relacionades:
La Terra de Remences torna a omplir la Garrotxa amb 3.000 ciclistes

x