La Unió Esportiva Olot empata davant del filial del Villarreal i segella definitivament la permanència a la Segona Divisió B (1-1)

Un gol del submarí a l’inici de la represa ha fet reaccionar l’equip garrotxí, que ha fet una bona segona meitat i ha empatat gràcies a un gol d’Uri Santos. L’equip necessitava un sol punt per segellar la permanència matemàticament i l’ha aconseguit, per la qual cosa la Unió Esportiva Olot disputarà la temporada vinent el seu tercer curs a la categoria de bronze del futbol estatal. 


Abans del partit, els nens discapacitats han estat els protagonistes de la tarda i s’ho han passat d’allò més bé amb un espectacle amb falcons ensinistrats a l’estadi municpal, que també ha rendit homenatge a l’equip cadet del club olotí, campió de lliga enguany.

Ja amb el partit en marxa, el Villarreal ha estat un digne rival que ha mostrat un enorme potencial amb jugadors joves, tècnics i ràpids. El filial groguet ha estat qui ha creat més ocasions especialment nascudes a les botes de Leo Suárez, un jugador encara juvenil però que apunta maneres i ha enviat fins i tot una pilota al travesser en el primer temps.

L’Olot no ha estat capaç de crear ocasions clares i ha vist com l’àrbitre li anul·lava un gol per fora de joc de Sana, però a la represa el matx ha canviat totalment. Un gol de Cubillas a centrada del besaluenc Albert Blázquez ha posat la por al cos a l’estadi però també ha fet despertar l’Olot, que s’ha posat les piles i ha anivellat el partit amb un bon gol d’Uri Santos, que tornava  ala titularitat aconseguint el punt de la salvació matemàtica per a la UE Olot.

Amb 48 punts, els garrotxins ja no es juguen res al camp del Reus Deportiu la setmana vinent, i seran un dels equips que jutgin el play-off, en una categoria, la Segona Divisió B, que la ciutat tornarà a gaudir per tercera temporada consecutiva.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot busca segellar definitivament la permanència a casa contra el Vila-real B
La Unió Esportiva Olot tomba al Lleida Esportiu fent un gran partit i acarona la salvació matemàtica a falta de dues jornades (2-0)

x