L’Esbart Olot presenta ‘Dual’, un nou espectacle que combina la tradició amb la modernitat

L’Esbart Olot ha presentat el seu nou espectacle aquest dissabte al vespre al Teatre Principal. ‘Dual’ no busca oblidar la dansa tradicional catalana, però sí que obre el seus punts de vista cap a una modernitat, per trobar un equilibri entre les dues durant la funció. Com cada maig, l’Esbart Olot ha presentat al Teatre Principal el seu nou espectacle ‘Dual’, una combinació de dansa moderna i tradicional, sempre catalana. En aquesta ocasió l’entitat ha optat per buscar equilibris entre dos tipus d’espectacle aparentment allunyats per situar-se en la borrosa frontera entre tots dos. Així, durant els dos actes de ‘Dual’ -d’aquí el nom-, els espectadors olotins han pogut gaudir durant el vespre d’aquest dissabte, d’un espectacle atrevit que ha pogut trobar l’equilibri entre modernitat i tradició.

 

Notícies relacionades:
L’Esbart Olot ha organitzat per a aquest dissabte una tarda solidària a la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa

x