CiU aposta per un Centre dels Volcans a l’entorn del Montsacopa amb espais formatius, divulgatius i de lleure

Davant la gredera del volcà Monstacopa, i acompanyada pel diputat olotí al Congrés Jordi Xuclà, la candidatura de CiU ha detallat la seva proposta per al Centre dels Volcans d’Olot. El candidat, Josep Maria Corominas, ha explicat que el centre comptaria amb espais divulgatius i formatius, però també de lleure, en un equipament que situarien a l’entorn del volcà Monstacopa per atraure visitants que reverteixin en una major riquea per a la ciutat. “Estem canviant la tendència quan els visitants de la Garrotxa no entraven a Olot”, ha afirmat Corominas, que ha volgut deixar clara una idea: “A nosaltres només ens agraden adormits els volcans d’Olot. La ciutat la volem ben viva”.

El candidat ha explicat que per al Centre dels Volcans els falta fons europeus que espera que puguin concretar-se. En aquest sentit, el diputat olotí Jordi Xuclà ha destacat la capacitat dialogant i negociadora de Josep Maria Corominas, i s’ha posat a disposició de la candidatura per col·laborar en l’adquisició dels fons europeus en tant que les seves responsabilitats li ho permetin.

El grup de Convergència i Unió ha repassat tot el que estan fent reactivar el Montsacopa i el seu entorn. Entre aquestes accions es troba el canvi de mobiliari urbà entorn del cràter, el compactat del terra per facilitar les visites i l’adquisició de les finques per millorar l’entorn del volcà, així com la cessió a l’Ajuntament de la capella de Sant Francesc, que permetrà la seva rehabilitació gràcies a una ajuda de la Diputació de Girona.

 

Notícies relacionades:
CiU marca una línia continuïsta en política energètica, seguint amb la feina actual d’estalvi energètic i reduint el diòxid de carboni a la ciutat
CiU d’Olot presenta el seu programa electoral per les eleccions del 24 de maig

Deixa un comentari