La junta directiva de l’Hoquei Olot viurà una renovació de cara a la propera temporada, començant pel seu president Lluís Cases

L’Hoquei Olot viurà nombrosos canvis la propera temporada; a banda del relleu de Quim López a la banqueta del primer equip, també veu com el president Lluís Cases abandonarà el càrrec a final de curs, tal i com havia anunciat mesos enrere de forma interna, juntament amb altres membres de la junta. En els propers dies s’anunciarà el nou president.

Per tal de conèixer l’estat de l’Hoquei Olot després de saber la decisió de Quim López de no entrenar el primer equip la propera temporada, ‘La Banqueta‘ d’OLOT TELEVISIÓ ha entrevistat al responsable de comunicació del club, Jordi Pagès. Segons Pagès, membre també de la junta directiva, s’ha d’estar agraït a la feina que ha fet Quim López al capdavant del club aquests darrers quatre anys, portant l’equip a Nacional Catalana. A l’Hoquei Olot els hauria agradat seguir amb la mateixa vinculació que el darrer tram de temporada, on López feia d’entrenador tant al Manlleu com a l’Olot, però sempre havien mantingut la promesa a l’entrenador de deixar-lo marxar si un equip de categoria superior el venia a buscar. Pel que fa als integrants de la plantilla, es vol mantenir el bloc però no es descarten altes i baixes en el sí de l’equip actual.

El departament tècnic segueix treballant per trobar l’entrenador de la propera temporada a Nacional Catalana, però també haurà de trobar nou president, mitjançant eleccions internes: Lluís Cases, actual president de l’Hoquei Olot, va anunciar mesos enrere de forma interna que deixaria el càrrec a final de temporada. Per tant ara s’obre un procés de renovació a la junta directiva i que comportarà també canvis a l’estructura actual del club olotí.

 

Notícies relacionades:
Quim López deixarà la banqueta de l’Hoquei Olot a final de temporada

x