L’ANC territorial d’Olot no canviarà els titulars dels càrrecs per falta de relleu

Tot i el canvi que s’ha produït en el secretariat de l’ANC a nivell nacional, en la delegació territorial d’Olot de l’assemblea no es canviaran els titulars dels càrrecs existents per falta de relleu. Tot i que l’equip actual ja fa tres anys que està al capdavant de la territorial olotina i que l’estatut recomana canviar els integrants, no hi ha membres de l’ANC a Olot que vulguin agafar els càrrecs i per tant de moment es mantindran tal com estan ara. Toia Codina seguirà sent la Coordinadora d’Olot, Rosa Figueres la tresorera i Narcís Capdevila el Secretari.

 

Notícies relacionades:
L’ANC reuneix a Olot als candidats de les llistes de la comarca signants del document ‘Ajuntaments per la independència’

x