Lluís Guinó repetirà com a alcalde i complirà la seva sisena legislatura a Besalú sense oposició en les properes eleccions

L’alcalde besaluenc ja no va tenir cap oposició en els passats comicis. El municipi de Besalú, tot i rondar els 2.000 habitants, només ha vist presentar-se a una llista, la de CIU, que encapçala des del 1995 l’actual diputat al parlament. 


Besalú ja sap qui serà el seu proper alcalde a partir de les eleccions del 24 de maig. Lluís Guinó, que governa al municipi des del 1995, a més de ser en l’actualitat diputat al Parlament per Convergència i Unió, repetirà com a cap de llista de la formació essent l’únic programa presentat a les properes municipals.

Guinó i el seu grup aposten per continuar amb els projectes ja començats i amb el principal objectiu de millorar les intal·lacions de l’escola pública besaluenca.

A més, l’equip de govern comptarà amb altres propostes que esperen tirar endavant un cop millorada la situació econòmica en la qual es trobaven el 2011.

Besalú, tot i tenir més de 2.000 habitants i ser un municipi garrotxí amb un gran potencial turístic, no vist presentar-se a cap nova candidatura per a les properes municipals.