Xevi Sala anuncia que deixarà la banqueta del primer equip del Club Bàsquet Garrotxa la propera temporada

L’entrenador del sènior masculí de Primera Catalana del Club Bàsquet Garrotxa, Xevi Sala, ha anunciat a ‘la Banqueta’ d’OLOT TELEVISIÓ que “ha arribat l’hora de fer un relleu a l’equip tècnic del primer equip”, i que ell no seguirà al davant de la plantilla la propera temporada.

Xevi Sala

El Club Bàsquet Garrotxa encara no ha aconseguit certificar la permanència a Primera Catalana, però de moment ha pogut evitar el descens directe després de guanyar a l’última jornada al Sant Gervasi de Mollet per 54 a 62, i deixant les darreres posicions del campionat a Cardedeu i Palamós. Ara el club haurà de jugar una fase per no baixar de categoria, segurament contra el Sant Joan Despí (tot i que no hi ha encara confirmació oficial de la Federació Catalana de Bàsquet). Per repassar la temporada ‘La Banqueta‘ d’OLOT TELEVISIÓ ha entrevistat aquest dilluns a l’entrenador del Club Bàsquet Garrotxa Xevi Sala. Al plató del programa Sala ha anunciat que no seguirà a la banqueta del primer equip del club l’any que ve, independentment de si s’aconsegueix la salvació o no, perquè els equips tècnics han de tenir un cicle de temporades definit que no es poden excedir. Sala està satisfet de la temporada regular, on només circumstàncies com lesions i baixes temporals han impedit que el Garrotxa pogués guanyar els partits necessaris per certificar la salvació abans de l’última jornada de lliga. Sala també ha demanat a l’afició un últim esforç per seguir a Primera Catalana: l’equip haurà de jugar la fase de promoció de descens amb el factor camp en contra, i necessitarà tot l’ajut possible per mantenir la categoria. Sala també ha dit que un cop pasada aquesta fase, anunciaran el nom del nou entrenador del sènior masculí.

 

Notícies relacionades:
El CB Garrotxa Santjoanenc cau derrotat davant La Cellera en el penúltim partit de la lliga (64-80) i no depèn de si mateix per salvar la categoria

x