Castellfollit de la Roca canviarà d’alcalde després de 26 anys, amb Miquel Reverter i Joan Prada com a candidats

26 anys després de la primera investidura de Coromina, CIU ha confiat el número 1 a Joan Prada, que posa èmfasi en la necessitat de poder solucionar el problema amb el nou Ajuntament acabant-lo com abans millor. D’altra banda, Esquerra Republicana presenta novament oposició a CIU amb Miquel Reverter al capdavant, apostant per un canvi en la manera de fer de l’Ajuntament. 


Castellfollit de la Roca afronta aquest mes de maig uns comicis decisius per al municipi. L’última ha estat una legislatura convulsa per tota la polèmica amb la construcció del nou Ajuntament.

L’actual alcalde Moisès Coromina va anunciar el passat mes de febrer que no repetirà com a candidat de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. Coromina va accedir a l’alcaldia de Castellfollit el 1989, i des de llavors ha governat sense interrupció. 26 anys després de la primera investidura de Coromina, CIU ha confiat el número 1 a Joan Prada, que posa èmfasi en la necessitat de poder solucionar el problema amb el nou Ajuntament acabant-lo com abans millor.

D’altra banda, Esquerra Republicana presenta novament oposició a CIU amb Miquel Reverter al capdavant, apostant per un canvi en la manera de fer de l’Ajuntament. Reverter i el seu equip també aposten per acabar el nou edifici un cop ja està començat i centrarien els seus esforços en potenciar el turisme com a principal atractiu del municipi.

El manteniment de la cinglera i l’arranjament dels carrers  en un poble que  necessita de continu manteniment pel seu elevat valor natural i paisatgístic també preocupa als candidats, que són conscients que aquests seran una comicis que iniciaran una nova etapa.