CiU d’Olot ampliarà la zona esportiva del Morrot i donarà més ajuts als clubs esportius

Convergència i Unió d’Olot vol potenciar la vinculació de la ciutat amb l’esport, especialment amb el futbol; per aquest motiu proposa millorar les instal·lacions esportives a la zona del Morrot, així com ampliar l’aportació a les entitats que incentiven l’activitat física.

En l’àmbit esportiu, Convergència i Unió diu que ampliarà els camps de futbol base del Morrot si guanya les eleccions municipals: en concret, vol fer un segon camp de futbol a la zona, així com un terreny de futbol 5, i construiria un nou espai de vestidors, doblant la capacitat dels existents. “El que volem és millorar les instal·lacions del futbol, especialment les del base […] però també segui millorant les instal·lacions de l’Estadi Municipal” diu el cap de llista de CiU a Olot, Josep Maria Corominas.  D’altra banda, Corominas també afirma que augmentarà l’aportació a les entitats esportives d’Olot.

Respecte l’Estadi Municipal, Corominas no pot assegurar que acabi la reforma integral plantejada durant la propera legislatura. La intervenció més necessària, segons els convergents, és fer obres a la tribuna principal de l’Estadi.

 

Notícies relacionades:
CiU aposta per un Centre dels Volcans a l’entorn del Montsacopa amb espais formatius, divulgatius i de lleure
CiU marca una línia continuïsta en política energètica, seguint amb la feina actual d’estalvi energètic i reduint el diòxid de carboni a la ciutat

Deixa un comentari