ERC a Olot promet ajudes a emprenedors comerciants i lloguers tous al centre

Potenciar el comerç de la ciutat i donar suport als productors de quilòmetre zero són els eixos bàsics d’Esquerra Republicana de Catalunya en el capítol de comerç de proximitat. Els republicans també han anunciat ajudes pels emprenedors comerciants.

Revitalitzar el centre de la ciutat a partir de l’eix comercial i els productors de quilòmetre zero. Per Esquerra això és primordial perquè Olot tingui un comerç vital, dinàmic i arrelat amb el teixit urbà. La número dos de la candidatura republicana a Olot, Anna Barnadas, ha concretat que “el comerç d’Olot ha de poder equiparar-se al que tenen capitals com Banyoles o Vic”. El candidat, Pere Gómez, ha elogiat l’entorn paisatgístic com a potencial per desenvolupar les activitats comercials.  Esquerra Republicana de Catalunya considera que d’aquesta manera s’aconseguirà que el comerç d’Olot pugui competir amb el que tenen algunes capitals de comarca properes. A més s’han compromès a agilitzar els tràmits pels emprenedors i oferir lloguers tous en les zones que volen revitalitzar.

 

Notícies relacionades:
Esquerra presenta ‘JuntsxOlot’, la plataforma que agrupa els independents que els donen suport a les municipals
ERC obre la plataforma cívica JuntsxOlot perquè ciutadans donin suport a la candidatura
ERC d’Olot presenta un programa electoral per a quatre anys tot i que creu que la possible independència obligarà a convocar eleccions el 2017

x