La CUP es posiciona per no fer la variant o tenir una variant el mínim d’agressiva i consensuada amb els veïns

La CUP ha parlat avui de Territori i Medi Ambient a la deixalleria del polígon del Pla de Baix. Proposen la creació d’una taula local d’agricultura i ramaderia i que el sòl urbà en desús es destini a fer horts urbans. També defensen una variant d’Olot no agressiva que anteposi els interessos populars, i que el Parc Natural gaudeixi de més poder decisori sobre els projectes que es decideixen des de l’Ajuntament.  “Estem en contra de realitzar una variant, tot i que si s’ha de fer s’ha d’estudiar molt bé els projectes que s’han de fer” explica el número 2 de la llista Lluís Rubió, que afegeix: “El que no volem és una autovia de doble carril”.

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot presenta i debat un programa electoral obert i basat en propostes dels ciutadans
Olot en comú destaca la seva experiència en matèria d’habitatge i la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits

Deixa un comentari