CiU es compromet a treballar pel projecte d’ampliació de l’Escola de Belles Arts d’Olot

Convergència i Unió d’Olot es compromet a seguir treballant en el projecte de rehabilitació de l’Escola de Belles Arts, aconseguint els fons necessaris per part de la Generalitat, si torna a tenir la confiança de la majoria de ciutadans. De moment, el grup compta amb un avantprojecte que inclou l’edifici de Can Sacrest com a dependències del futur centre.

La candidatura també es compromet a exercir la responsabilitat municipal en matèria d’educació, donant suport a les llars d’infants i l’Escola Municipal de Música, així com als cursos impartits des de la Fundació d’Estudis Superiors o la fundació Kreas per a la indústria de l’alimentació. Aquesta última ha suposat la inserció la boral de tots aquells que han rebut formació, la qual cosa, segons el candidat, Josep Maria Corominas, certifica “l’aposta per la formació que garanteix una millor inserció laboral”. Altres apostes de CiU són la integració de les àrees d’ensenyament i joventut amb una visió comarca i el manteniment de l’Espai ideal com a indret per a joves.

 

Notícies relacionades:
CiU d’Olot ampliarà la zona esportiva del Morrot i donarà més ajuts als clubs esportius
CiU aposta per un Centre dels Volcans a l’entorn del Montsacopa amb espais formatius, divulgatius i de lleure
CiU marca una línia continuïsta en política energètica, seguint amb la feina actual d’estalvi energètic i reduint el diòxid de carboni a la ciutat