El PSC d’Olot proposa retornar l’Espai Ideal a la gent gran i oferir un espai per a joves als pavellons d’esports

El PSC també s’ha referit a l’Espai Ideal, però ho ha fet per proposar que retorni a la gent gran. El Partit dels Socialistes vol oferir un espai per als joves als pavellons esportius. Aquesta és una prioritat en el seu programa electoral.

El PSC d’Olot vol retornar l’espai Sant Jordi a la gent gran, després que a l’any 2012 es fes un canvi d’usuaris passant a ser l’actual espai per a joves l’IDEAL. Creuen que la gent gran pot treure molt més rendiment d’aquest espai, ja que l’utilitza un nombre més elevat de persones, i hi passen molt més temps realitzant tallers i activitats.

El Partit dels Socialistes proposa la creació d’un local adequat per als joves construint un edifici de serveis a la Zona dels Pavellons Pla de llacs, que comptaria amb servei de bar i restaurant i un espai per als joves amb sala de jocs i de lectura; també l’oficina jove amb espai polivalent per a la realització d’activitats i tallers.

Pensant en la vessant esportiva, El PSC proposa que a l’edifici de servei dels pavellons s’hi podrien muntar locals de treball i sales de reunions per a les entitats esportives de la ciutat, principalment aquelles que desenvolupen les seves activitats als pavellons.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot considera el suport a la indústria “el pal de paller” del seu programa i vol destinar un regidor a agilitzar els tràmits de les empreses
El PSC d’Olot vol reivindicar la importància del Fluvià i impulsar el teixit industrial
Josep Guix tornarà a encapçalar la llista del PSC a Olot per les eleccions municipals

x