Enderroquen la casa que trencava l’alineació de la carretera de Sant Joan de les Abadesses d’Olot

Aquests dies Olot està assistint a un canvi històric en la visió de la carretera de Sant Joan les Abadesses. La casa que trencava l’alineació dels edificis en una de les bandes de la carretera ha estat adquirida de l’Ajuntament, que ha procedit a enderrocar-la per construir-hi en el seu lloc un giratori que reordenarà el trànsit. El consistori ha pogut enderrocar la casa gràcies a l’expropiació acordada a què ha arribat amb la propietat. Ha pogut sufragar l’actuació gràcies a una part del romanent dels pressupostos.

L’enderroc era fonamental per reduir la inseguretat en aquesta zona, tant per a conductors, a qui se’ls reduïa la visibilitat en aquest punt, com per als vianants, que havien de sortir de la vorera per passar en aquest punt. Ara, la inseguretat desapareixerà. L’enderroc ja ha finalitzat i falta adequar el sector perquè sigui transitable per cotxes i persones. La seguretat en aquest tram era més necessària que mai des de fa uns mesos amb l’entrada en funcionament del nou hospital, que ha portat més trànsit a la carretera. El trànsit s’incrementarà encara més amb l’entrada en funcionament de les superfícies comercials projectades en el sector, així com la construcció de la futura variant d’Olot.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot expropia forçosament la finca que envaeix l’avinguda de Sant Joan de les Abadesses