Ensenyament augmenta fins a 31 els cicles en modalitat dual que es podran realitzar a les comarques de Girona a partir del curs vinent

El Departament d’Ensenyament potencia el Batxibac a Comarques Gironines, la modalitat de batxillerat que emet una doble titulació, vàlida també a l’Estat Francès. Pel que fa a cicles formatius, aquest curs vinent se n’oferiran un centenar, entre els quals destaca una major presència de la modalitat DUAL, com per exemple, el nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web que oferirà l’Institut Bosc de la Coma d’Olot.

Les Comarques Gironines arribaran a l’oferta de cent títols de cicle formatiu, entre grau mig i grau superior, a partir del curs vinent. El departament ha continuat apostant per la modalitat dual, en què els alumnes fan com a mínim un 33% de les hores directament en una empresa, i si bé va començar només en el sector industrial, han anat augmentant el seu ventall. Per la seva banda, també hi ha un fort increment del Batxibac, la modalitat de batxillerat que emet una doble titulació, vàlida també a l’Estat Francès, i que per al curs vinent l’impartiran cinc centres més, arribant a un total de deu.

L’oferta postobligatòria ha crescut de manera important a la comarca de l’Alt Empordà, on hi destaca un centre nou, l’Institut de Vilafant, que impartirà dues modalitats. Mentre que també ha augmentat a la Selva, i de forma destacada al Gironès.

x