ERC d’Olot vol que la variant passi per un túnel a la banda nord de l’Hostal del Sol

Esquerra ha marxat fins al barri de l’Hostal del Sol per defensar la proposta que la variant passi soterrada en un túnel en aquesta zona.


Esquerra d’Olot no contempla una altra opció per a la futura variant que no sigui a través d’un túnel a la banda nord de l’Hostal del Sol, en comptes d’un viaducte ample que passi ver davant del veïnat. “La variant és absolutament imprescindible però el que no podem fer es xafar un barri” assegura el cap de llista Pere Gómez.

En matèria de mobilitat, esquerra proposa l’habilitació d’un aparcament d’autocarabanes als terrenys de l’antiga estació. Tal com explica el número 6 de la llista d’ERC Manel Mitjà: “Considerem que el turisme d’autocarabanes és molt important i amb un bon servei donaria un potencial nou a la ciutat”

Altres propostes en matèria de mobilitat de la candidatura d’Esquerra són la rebaixa de l’impost de circulació per a vehicles elèctrics o el redisseny de les línies del TPO per millorar la comunicació entre els barris i el centre de la ciutat.

 

Notícies relacionades:
ERC a Olot promet ajudes a emprenedors comerciants i lloguers tous al centre
Esquerra presenta ‘JuntsxOlot’, la plataforma que agrupa els independents que els donen suport a les municipals