La CUP d’Olot proposa reobrir l’escola bressol municipal de Sant Miquel a través de la revisió dels pressupostos

La CUP ha escollit les proximitats de l’escola bressol de Sant Miquel, ara per ara tancada, per parlar d’educació. La candidatura es compromet a reordenar la zonificació de les escoles públiques per afavorir la matriculació de l’escola Llar. També volen garantir l’accés efectiu de les famílies a l’educació de 0 a 3 anys, a partir de la revisió dels pressupostos. La CUP es replanteja reobrir la llar d’infants de Sant Miquel. La candidatura pensa que hi ha molts serveis que l’equipament podria oferir a les famílies abans de romandre tancada, com per exemple, un espai familiar.

 

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot presenta i debat un programa electoral obert i basat en propostes dels ciutadans
Olot en comú destaca la seva experiència en matèria d’habitatge i la CUP posa de relleu la seva radicalitat enfront els bancs amb pisos buits