La desfilada de moda de final de curs dels graus de confecció i patronatge de l’Institut la Garrotxa es farà per primer cop a Sant Joan les Fonts

La tradicional desfilada de moda dels cicles formatius de confecció i patronatge de l’Institut la Garrotxa es farà aquest any a Sant Joan les Fonts, el proper 23 de maig dins les activitats del ‘Sant Joan les Flors’. Per a l’esdeveniment, els alumnes han dissenyat 22 models inspirats en la temàtica floral.

Com cada primavera, el taller dels Cicles formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge de l’Institut la Garrotxa treu fum. S’apropa la tradicional desfilada de final de curs, on les alumnes mostren alguns dels dissenys que han fet al llarg de l’any. Aquest 2015, però, la desfilada viurà diversos canvis. Per primer cop sortirà d’Olot per celebrar-se a Sant Joan les Fonts, emmarcada dins les activitats del ‘Sant Joan les Flors’. Per això, les dissenyadores s’han hagut d’inspirar en el món floral. Un altre dels canvis és que per primer cop tots els dissenys els portaran models professionals: les robes s’han cenyit a les mides de la persona que portarà el vestit.

La desfilada tindrà lloc el proper 23 de maig, al Prat de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts. L’entrada és lliure, i l’acte serà amenitzat per la companyia Pic Pic i el grup de dansa Lilith.

 

Notícies relacionades:
17 alumnes de tot l’Estat completaran la primera promoció del cicle de disseny i producció per a plàstics i metalls de l’Institut la Garrotxa, únic a Espanya
Una plantada d’herbes i flors als jardins del Monestir dona el tret de sortida al Sant Joan les Flors
Cinc empreses garrotxines s’incorporaran als cicles de Formació Professional Dual que imparteix l’Institut la Garrotxa