L’Open Memorial Santi Silvas no es disputarà aquest 2015

Aquest any no es disputarà el Memorial Santi Silvas de tennis adaptat en cadira de rodes de la Fundació Tommy Robredo; el tennista olotí no pot organitzar l’esdeveniment pels seus compromisos professionals.

Després de sis edicions, el Santi Silvas s’havia convertit en el campionat de tennis més important de l’estat per a discapacitats en cadira de rodes. Aquest 2015, però, no es disputarà el torneig organitzat per la Fundació Tommy Robredo. Segons el mateix tennista, els compromisos professionals l’hi haguessin impedit assistir a l’esdeveniment, per la seva preparació per Wimbledon, el torneig més important del món sobre superfície d’herba.

De totes maneres, la Fundació Tommy Robredo valora molt positivament l’impacte que ha tingut a la ciutat la celebració durant sis anys consecutius del torneig, i espera tornar a recuperar-lo properament. Fins a 38 tennistes en cadira de rodes van disputar el darrer Memorial Santi Silvas, que va ser guanyat per Gustavo Fernández i Louise Hunt.

 

Notícies relacionades:
L’argentí Gustavo Fernández revalida el títol de campió al 6è Open Memorial Santi Silvas
La Fundació Tommy Robredo prepara la 6a edició de l’Open Memorial Santi Silvas amb 38 tennistes i un miler d’escolars que visitaran les instal·lacions

x