Maià de Montcal repetirà alcalde en aquesta propera legislatura, amb Joan Gainza al capdavant del consistori

Joan Gainza (CIU) és l’únic candidat de cara a les properes eleccions municipals a Maià de Montcal. Els veïns del municipi, doncs, repetiran amb l’alcalde de la darrera legislatura. 


Maià de Montcal, a l’Alta Garrotxa, és un altre dels municipis de la comarca que només ha vist presentar-se a una llista de cara a les properes eleccions municipals. Els, més o menys, 500 veïns del poble ja saben qui serà el seu proper alcalde.

De fet, Joan Gainza repetirà al cap davant del consistori. L’alcalde independent per Convergència i Unió espera poder tirar endavant nous projectes i acabar el que van començar ara fa 4 anys, tot i la complicada situació econòmica.

Els serveis socials i l’atenció a la gent gran són els principals objectius que vol seguir complint l’equip de govern, sense oblidar algun projecte que s’ha quedat pendent en la primera legislatura.

A Maià hi governa Convergència i Unió des del 1995, amb Josep Maria Alsina com a alcalde en les quatre primeres legistatures, en un poble amb un gran potencial turístic especialment en els seus veïnats, i que és l’últim municipi de la Garrotxa tocant amb l’Alt Empordà.