Mieres decidirà entre dues candidatures el proper 24 de maig, amb Josep Rovira (CIU) i Enric Domènech (Vivim Mieres) encapçalant les llistes

El municipi de Mieres decidirà en les properes municipals entre dues candidatures. L’actual alcalde, Josep Rovira, vol complir la seva quarta legislatura al capdavant del consistori, mentre que l’alternativa és Vivim Mieres, amb Enric Domènech com a cap de llista. 

Mieres haurà de decidir el 24 de maig entre dues candidatures. Aquest petit municipi garrotxí ha estat governat des de 1979 per Convergència i Unió. Mai un altre partit ha estat al capdavant de l’Ajuntament. Josep Rovira nés l’alcalde des de l’any 2003 i en aquestes properes eleccions es torna a presentar amb l’objectiu de complir la seva quarta legislatura al capdavant de Mieres.

En aquestes properes eleccions hi ha una altra candidatura persentada, la de Vivim Mieres. Es tracta d’un equip format per independents d’Esquerra Republicana i la CUP, amb Enric Domènech al capdavant de les llistes. Vivim Mieres vol traslladar el gruix de joves que dinamitzen el poble des de les entitats a l’Ajuntament i, en tot cas, poder formar part de les decisions de la propera legislatura.

Mieres és un poble petit, envoltat de natura i amb uns 300 habitants. Aquest proper 24 de maig decidiran a les urnes el seu futur en els propers quatre anys.