El judici contra els dos acusats d’assassinar una jove a Olot comença aquest dijous amb la reconstrucció dels fets al pis on va cometre’s el crim

Un tribunal popular jutjarà a partir d’avui a l’Audiència de Girona el marit i el cunyat d’una jove d’Olot que va ser assassinada el 2012 mentre dormia a casa seva. Els dos homes, que són germans, s’enfronten a 25 anys de presó. El fiscal sosté que van causar “dolors extraordinaris” a la víctima i li van fer patir una “agonia desmesurada”.

L’assassinat a ganivetades d’una jove a Olot va tenir lloc el 24 de gener del 2012 al bloc de pisos número 2 del carrer Velázquez. El jurat popular viatjarà aquest dijous a la tarda tarda fins al lloc dels fets per procedir a la reconstrucció dels fets que requereix el judici, que ha començat aquest matí a l’Audiència de Girona ham la constitució dels membres del jurat popular. La declaració dels acusats està fixada per demà al matí. La previsió és que el judici s’allargui fins dijous vinent, quan entregaran l’objecte del veredicte al jurat popular, que es retirarà a deliberar. El fiscal, Víctor Pillado, acusa els dos germans d’un delicte d’assassinat amb l’agreujant de parentiu i demana una condemna de 25 anys de presó per a cadascun. En matèria de responsabilitat civil, sol·licita que els dos homes indemnitzin amb 258 mil euros el fill que un dels acusats i la víctima tenien en comú. El lletrat de la Generalitat sol·licita la mateixa pena. Les defenses dels dos germans, neguen en canvi el relat de les acusacions i demanen l’absolució. Apunten que és impossible que els dos acusats cometessin el crim, tenint en compte que van sortir de l’empresa d’embotits a les 12 i 10 minuts i que la trucada d’alerta al 112 va registrar-se a les 12 i 17.

 

Notícies relacionades:
Dijous arrenca el judici dels dos indis acusats per l’assassinat de la jove Manpreet Kaur