El PSC d’Olot diu que rehabilitarà l’antic Parc de Bombers per establir-hi un escorxador de baixa capacitat si guanya les eleccions

El Partit dels Socialistes de Catalunya vol treballar per facilitar la innovació col·laborativa dels clústers carni i del plàstic, com  a exemple d’instrument de millora de la competitivitat de la indústria. Un dels reptes que s’han marcat és potenciar-ne les petites i mitjanes empreses. En aquest sentit, El PSC vol rehabilitar l’antic Parc de Bombers d’Olot per establir-hi un escorxador de baixa capacitat per a petit bestiar i per la caça. Aquest projecte inclouria un obrador comunitari i una aula de formació I+D.

L’espai proposat pel partit funcionaria com un viver d’empreses per a la gent del sector agrícola, carni i d’artesania alimentaria, que volgués iniciar la seva activitat en l’elaboració d’embotits, comercialització de carn fresca, envasada al buit,  i elaboració productes làctics.

El PSC creu que aquesta nova peça en el clúster carni podria ser una bona eina per a l’educació aplicada. L’enfocament del projecte és aconseguir l’aprenentatge de les tecnologies de processament de la carn, tall, congelació, preparació de producte, secat, etc. Amb aquesta idea es pretén donar un impuls no només al sector, sinó a totes aquelles empreses càrnies de tradició familiar.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot proposa retornar l’Espai Ideal a la gent gran i oferir un espai per a joves als pavellons d’esports
El PSC d’Olot considera el suport a la indústria “el pal de paller” del seu programa i vol destinar un regidor a agilitzar els tràmits de les empreses
El PSC d’Olot vol reivindicar la importància del Fluvià i impulsar el teixit industrial

x