La CUP d’Olot vol ampliar l’eix comercial des del Carme fins a la plaça Clarà recuperant els locals buits per a nous emprenedors

La CUP vol impulsar un model de turisme de llarg termini i no puntual de fires. Per reduir l’atur, proposa crear una taula sectorial que incorpori PIMES, agents socials i l’àmbit formatiu; recuperar la casa d’oficis de formació professional vinculada al teixit productiu de la comarca, fer un seguiment del programa de garantia juvenil i impulsar el cooperativisme com a model organitzatiu laboral. Volen recuperar el comerç de proximitat ampliant l’eix comercial, de la plaça del Carme fins la plaça Clarà, reobrint els locals buits, promoure la seva cessió a nous emprenedors. Així mateix, es mostren contraris al model d’amplaició de grans superfícies comercials.

 

Notícies relacionades:
La CUP d’Olot proposa reobrir l’escola bressol municipal de Sant Miquel a través de la revisió dels pressupostos
La CUP d’Olot presenta i debat un programa electoral obert i basat en propostes dels ciutadans

x