Les Planes d’Hostoles escollirà entre l’actual alcalde, Eduard Llorà (CIU) o Concepció Usan (IdLP-CP)

Les dues candidatures aposten per polítiques socials i per les ajudes a la gent gran com a prioritats en els seus programes, amb un centre de dia o un geriàtric com a grans projectes de cara a la següent legislatura. 

El municipi de Les Planes d’Hostoles decidirà el proper 24 de maig si segueix amb l’alcalde actual o canvia. I és que hi ha dues llistes que s’han presentat a les properes eleccions municipals.

L’actual alcalde, Eduard Llorà, torna a presentar-se després de quatre anys al capdavant del consistori, mentre que l’alternativa és encapçalada per Concepció Usan, d’Independents de Les Planes d’Hostoles. Llorà i el seu equip aposten per seguir en la línia marcada en la darrera legislatura, prioritzant els serveis a la gent gran i el projecte del centre de dia al municipi planenc. L’equip encapçalat per Concepció Usan vol centrar-se en polítiques socials i aconseguir tirar endavant el projecte del geriàtric per a Les Planes d’Hostoles. Aquestes són les dues opcions que tindran els 1.700 veïns de Les Planes en les properes eleccions municipals.

x