Mas diu que la comparació de Wert entre la situació del castellà a Catalunya i la del català durant el franquisme “és d’una incultura manifesta”

El ministre Wert, que ahir entre passadissos del Congrés va comparar la situació actual del castellà a l’actualitat a la que va patir el català “en d’altres èpoques que tant els agrada recordar”, en referència implícita al Franquisme. Després s’ha retractat, tot i que ha manifestat que el castellà té risc que quedar exclòs a l’escola catalana. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost a Wert des d’un míting a Vic. Mas ha dit que les paraules del ministre són d’una incultura manifesta i en majúscules.

 

Notícies relacionades:
El ministre Wert defensa els recursos per garantir més hores de classe en castellà i afirma que no es vol atacar el sistema d’immersió lingüística
Els alumnes de l’Institut Montsacopa d’Olot es concentren en contra del decret 3+2