Mònica Boix seguirà sent l’alcaldessa de Montagut i Oix en la propera legislatura, encapçalant l’única candidatura que es presenta

Mònica Boix seguirà sent l’alcaldessa de Montagut i Oix en els propers quatre anys. Boix, de Convergència i Unió, va entrar a l’Ajuntament el 2011 substituint Narcis Ribes i, un cop reduit el deute del consistori, espera poder acabar de sanejar-lo en la propera legislatura.


Entre Montagut i Oix arriben gairebé als 1.000 habitants però en aquestes properes eleccions només hi ha una candidatura que s’hagi presentat als comicis. Mònica Boix seguirà sent l’alcaldessa del municipi després que en les anteriors eleccions substituís a Narcís Ribes al capdavant de l’Ajuntament.

Independent per Convergència i Unió, Boix assegura que centraran la següent legislatura en continuar treballant per Montagut i Oix en la línia dels darrers quatre anys, amb la transparència econòmica i la sensibilitat amb el deute com a principals característiques del proper equip de govern, que experimentarà algun canvi però mantindrà el gruix de l’anterior legislatura.

A banda de la gestió econòmica, els propers objectius de l’Ajuntament se centraran en continuar amb les mateixes prioritats de cara als habitants de Montagut i Oix, amb nous projectes a l’horitzó. Així doncs Mònica Boix i el seu equip continuaran al capdavant del consistori de Montagut i Oix quatre anys més.

 

x