Aquest cap de setmana l’entrada als Museus dels Volcans, dels Sants i de la Garrotxa serà gratuïta en motiu del Dia Internacional dels Museus

Els Museus d’Olot es sumen un any més a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Aquest cap de setmana, tant i dissabte com diumenge en els horaris d’obertura habituals, l’entrada al Museus dels Volcans, dels Sants i de la Garrotxa serà gratuïta. A més, també s’ha organitzat una visita guiada a les exposicions que formen part del projecte “El Tresor més ben guardat” que es farà el dissabte a les 11 del matí. També el dissabte a les 6 de la tarda, es farà una visita guiada per l’exposició temporal “El món de les Papallones” del Museu dels Volcans. Finalment el diumenge a les 12 del migdia es podran visitar els magatzems dels Museus d’Olot on es custodien més de 13 mil peces que formen part del seu fons.

 

Notícies relacionades:
Els Museus d’Olot mostren part del seu fons artístic a ‘El tresor més ben guardat’

x