CiU es compromet a crear una regidoria exclusiva per a gent gran i es reafirma en mantenir l’Espai Ideal en una referència per a joves

Aquest matí Convergència i Unió ha presentat algunes propostes en l’àmbit social, especialment dirigint-se a la gent gran i també s’ha referit en àmbits de Joventut, concretament a l’Espai Ideal.

Convergència i Unió ha fet aquest matí les seves propostes en l’àmbit social, centrant-se especialment en la gent gran. El número 2 de la llista de la coalició nacionalista, Josep Berga, ha explicat que “pot ser d’una gran utilitat crear una regidoria específica per a gent gran, amb un regidor i un tècnic, i aportaria molt en el 20% d’habitants d’Olot, unes gairebé 6.000 persones de més de 65 anys”.

Però les polítiques socials també inclouen els joves, i el candidat de la coalició nacionalista s’ha referit a alguns projectes electorals d’altres partits relacionats amb l’Espai Ideal. “L’únic propietari de l’Espai Ideal és la Fundació la Pedrera, abans era Catalunya Caixa”, ha explicat el candidat Josep Maria Corominas, que ha afegit que “l’acord amb l’Ajuntament d’Olot amb un lloguer gairebé social i és per fer un projecte amb el que ells se senten identificats i compromesos, que és crear un espai de referència per a joves”.

 

Notícies relacionades:
CiU d’Olot es compromet a crear 2.000 llocs de feina a la Garrotxa si segueix governant
CiU es compromet a treballar pel projecte d’ampliació de l’Escola de Belles Arts d’Olot
CiU d’Olot ampliarà la zona esportiva del Morrot i donarà més ajuts als clubs esportius

Deixa un comentari