El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actua dissabte a l’Església de Sant Esteve d’Olot

Aquest dissabte Olot collirà un dels concerts de celebració del 25é aniversari del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Es farà a l’Església Sant Esteve d’Olot organitzat per l’associació cultural Flor de Fajol. El concert anirà dedicat a Claudio Monteverdi i serà dirigit pel fundador i primer director del Cor de Cambra del Palau de la Música Jordi Casas i Bayer. Flor de Fajol aclareix els dubtes sobre l’hora d’inici del concert i comunica que es farà a les 9 del vespre del dissabte 16 de maig.

 

Notícies relacionades:
La Principal de la Bisbal actua al Torín en la festa de cloenda dels actes de celebració del 30è aniversari de Flor de Fajol
Flor de Fajol celebra el 30è aniversari apostant pels més petits amb el concert del grup Macedònia
Flor de Fajol torna del seu viatge a Nova York satisfet amb la tasca realitzada de difusió de la cultura catalana