Els dos acusats del jucidi per l’assassinat de Manpreet Kaur mantenen la seva declaració d’innocència

Aquest divendres han començat a declarar a l’audiència de Girona el marit i el cunyat acusats de matar a ganivetades la jove Manpreet Kaur a Olot al 2012. Durant la vista, davant d’un jutjat popular, el fiscal ha insistit en un possible cas de gelosia, i a la voluntat de la dóna de divorciar-se, que hauria portat als dos homes a assassinar-la, seguint tradicions pròpies de la Índia. Amb tot, el marit de la víctima ha insistit en la seva declaració que ell va trobar-se-la morta quan va arribar a casa, i ho atribueix a un assalt per robatori.

 

Notícies relacionades:
Els nou membres del jurat popular i dos reserves han participat en la reconstrucció de l’assassinat de Manpreet Kaur aquest dijous a la tarda a Olot
El judici contra els dos acusats d’assassinar una jove a Olot comença aquest dijous amb la reconstrucció dels fets al pis on va cometre’s el crim

x