Esquerra es compromet amb la solidaritat i les ajudes socials per a la propera legislatura

Esquerra va presentar ahir a la plaça Campdenmàs les seves propostes en l’àmbit de societat. Els republicans posar èmfasi, entre altres, en complir l’aportació d’un 0,7% del PIB a la ciutat.

 

Esquerra ha parlat de les seves propostes electorals en l’àmbit de les polítiques socials i de la solidaritat per a la propera legislatura si governa. “Volem ser ferms i a l’Ajuntament aportar el 0,7% del PIB i dedicar-lo a cooperació internacional. Tots els municipis s’hi van comprometre i aquí a Olot no s’ha arribat mai a aquest 0,7%”, ha afirmat Clara Casanovas, número 2 de la llista dels republicans a Olot.

També s’hi ha referit Laila El Gamouchi, número 9 a la llista: “Pensem que no ha d’existir ni un sol ciutadà desplaçat d’una activitat social per falta de mitjans. Per això molts catalans volem que Catalunya esdevingui un estat independent per distribuir els recursos que nosaltres mateixos generem i distribuir-los entre tots en funció de les necessitats de la població.”

 

Notícies relacionades:
ERC d’Olot proposa crear un centre cívic per a entitats en l’antic Hospital Sant Jaume
ERC d’Olot vol que la variant passi per un túnel a la banda nord de l’Hostal del Sol
ERC a Olot promet ajudes a emprenedors comerciants i lloguers tous al centre