Hora de Joglar i la Greda Street Band actuen aquest dissabte a la sala La Mirona de Salt

El grup d’Argelaguer Hora de Joglar actua aquest cap de setmana a Girona per presentar el seu primer disc, ‘Gira el temps’; un treball ple d’optimisme que fusiona diversos estils musicals amb l’objectiu de, com feien els joglars, explicar històries i divertir a la gent. En aquest concert, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt a partir de les deu de la nit, els acompanyarà un altre grup garrotxí, la Greda Street Band, que també està presentant el seu segon disc, ‘Pobles de Terra endins’, on aposta pels temes propis per davant de les versions de cançons populars que havia fet fins ara.

 

Notícies relacionades:
Els garrotxins Hora de Joglar publicaran el seu primer disc al març
Greda Street Band treu ‘Pobles de terra endins’, un disc que deixa enrere les versions populars i aposta pels temes propis del grup

x