La UE Olot tanca la temporada a Reus aquest diumenge amb la permanència a la butxaca i sense res en joc

L’Olot juga aquest diumenge a Reus, a les cinc de la tarda, amb la tranquil·litat d’afrontar el partit amb la permanència assegurada. Els reusencs, en canvi, es juguen l’accés a entrar al play-off d’ascens de categoria. Per al partit, Rodri donarà l’oportunitat a alguns dels jugadors que menys minuts han disputat durant la temporada.

Amb la feina feta, s’afronten els partits amb més calma. Així ho assegura l’entrenador de l’Olot Antonio Rodríguez ‘Rodri’ en la prèvia de l’últim partit de la temporada al camp del Reus i amb la permanència a la butxaca. Rodri, però, vol acabar la temporada amb bon gust i afirma que competiran per endur-se els tres punts de Reus. L’alineació, però, viurà alguns canvis: el més destacat és que sota pals hi jugarà Gianni Cassaro, el porter suplent durant la temporada i que debutarà en partit oficial amb la Unió Esportiva Olot, un cop renovada la seva vinculació amb el club.

També podrien tastar la titularitat altres jugadors menys habituals, tot i que Rodri assegura que no provarà jugadors del futbol base de cara a la propera temporada a la Segona B. L’única baixa de la plantilla és el capità Abel Solé, per lesió. El partit serà aquest diumenge a les cinc de la tarda, amb un Reus que necessita els tres punts per entrar a la zona de play-off d’ascens.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot empata davant del filial del Villarreal i segella definitivament la permanència a la Segona Divisió B (1-1)