Riudaura canviarà d’alcalde en aquestes properes eleccions municipals, ja que l’alcaldessa Eulàlia Masana no es presenta a la reelecció

Agustí Llop, successor de Masana per Esquerra Republicana al municipi, es disputarà l’alcaldia amb David Jané, del nou grup d’electors Fem Riudaura

Eulàlia Masana no repetirà com a alcaldessa de Riudaura. L’Ajuntament d’aquest petit municipi garrotxí molt proper a la capital de la comarca, Olot, canviarà d’alcalde en els propers comicis.

Masana és l’alcaldessa des de l’any 2003, i des del 2007 ho és formant part d’Esquerra Republicana, en un poble governat per Convergència i Unió en les sis anteriors legislatures. El proper serà el quart alcalde que tingui Riudaura, i els 370 electors d’entre els 460 habitants del municipi hauran de decidir entre el successor de Masana, Agustí Llop, o David Jané, del nou grup Fem Riudaura.

Agustí Llop i el seu equip aposten per seguir en la línia dels darrers anys i demanen la confiança dels veïns i veïnes per continuar amb el seu projecte.

D’altra banda, Fem Riudaura és un grup d’electors nascut aquest any que arriba amb la voluntat de canviar la manera de fer política al municipi de Riudaura.

Riudaura ha estat notícia en els darrers anys per la lluita contra el fracking, per preservar l’entorn natural i la salut davant del perill de l’explotació de gas.

Deixa un comentari