La Fesolada dóna el tret de sortida un any més la Festa Major de Sant Isidre a la Vall de Bianya

Aquest divendres la Fesolada ha encetat la Festa Major de la Vall de Bianya un any més. Ja fa 35 anys que aquest sopar serveix per començar la festa del municipi i, en aquesta edició, per homenatjar el mossèn Miquel Vall-llosera o també per triar hereu i pubilla.

Aquest divendres ha començat la festa major de la Vall de Bianya amb tota la força de la Fesolada, un acte que ja fa 35 anys que se celebra i que s’ha convertit en tota una tradició al municipi garrotxí. Amb la involucració i el voluntariat de bona part de la gent dels diversos nuclis del municipi, la festa tira endavant cada any amb més energia i la Fesolada n’és una prova ben clara: fins a 200 persones es van reunir al centre cívic per aquest sopar.

L’acte va començar amb un homenatge al mossèn del municipi, Miquel Vall-llosera, que aquest any celebra 50 anys de la seva nomenació com a sacerdot. I després del sopar, l’actuació del grup Xantre, liderat per Àngel Girona i també el nomenament de l’hereu i la pubilla del municipi van animar la vetllada.

Així, durant tot el cap de setmana la festa ha estat i serà present, amb actes que complementaran la mateixa fesolada, com la també tradicional sembra de confits.

 

Notícies relacionades:
Unes 4.000 persones visiten la Vall de Bianya en motiu de la vuitena edició de la Fira del Farro

Deixa un comentari