Cinc llistes electorals d’Olot firmen una declaració contra el feixisme i la xenofòbia davant l’Ajuntament

Una cinquantena de persones i representants públics s’han reunit aquest divendres a les set del vespre davant l’Ajuntament d’Olot per a manifestar-se contra el feixisme i la xenofòbia. L’acte, organitzat per Unitat contra el Feixisme i el Racisme a la Garrotxa, ha servit per oficialitzar la declaració de diverses candidatures -totes menys el PP i Plataforma per Catalunya– en contra el feixisme i la xenofòbia, en aquests moments de campanya electoral. Els signants d’aquest manifest es comprometen a no fer servir discursos xenòfobs ni a quedar-se en silenci si altres ho fan, a difondre els arguments d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme i a no pactar amb formacions xenòfobes sota cap circumstància. En àmbit nacional, s’hi han adherit diverses forces polítiques a més de nombroses candidatures municipals.


 

Notícies relacionades:
Finalitza el curs intensiu de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme per millorar la convivència intercultural a la Garrotxa