El Xafarrocs es fa gran i supera les inscripcions de la primera edició, amb un centenar de participants durant el cap de setmana

El trial 4×4 Xafarrocs celebra aquest cap de setmana la seva segona edició després de l’èxit de l’estrena l’any passat a Sant Feliu de Pallerols. El municipi de la Vall d’Hostoles ha tornat a ser la seu gironina del 4×4 en dues jornades festives i òptimes pels amants del trial i del motor, on s’han superat els 100 inscrits. 

Els amants del motor i del 4×4 ja tenen una altra cita marcada al calendari: el Xafarrocs. I és que després d’una exitosa estrena l’any passat, s’esperava la consolidació d’una prova amateur que no és competitiva però que reuneix a centenars de persones a Sant Feliu de Pallerols. Aquest 2015 la organització ha vist com es superaven les inscripcions de la primera edició amb més d’un centenar d’inscrits a les proves.

Desenes i desenes de vehicles han anat realitzant les proves per zones davant d’un públic que ha gaudit d’allò més d’un espectacle de gas, fang, emoció i festa. Com en la primera edició, aquest 2015 la organització ha habilitat una zona d’acampada perquè els conductors i acompanyants poguessin quedar-se a Sant Feliu durant tot el Xafarrocs. I és que no només hi ha assistit gent de Catalunya sinó d’arreu de l’estat com per exemple de Saragossa i València.

Les zones per les quals passaven els vehicles tot terreny eren de gran dificultat, i el fang i els forats habilitats per la organització permetien que els espectadors veiéssin com els conductors havien de ser tècnicamnet hàbils per superar les proves. Això sí, tots i cadascun, els uns amb més dificultat que els altres, se’n sortien.

Una festa del motor que ja ha demostrat que ha arribat a la Garrotxa per esdevenir un referent no pas en l’àmbit competitiu sinó en el marc de l’espectacle i la festa del 4×4.

 

Notícies relacionades:
Sant Feliu de Pallerols viu tot un espectacle de benzina i fang durant el cap de setmana