Joaquim Nadal dóna suport a la candidatura del PSC a Olot encapçalada per Josep Guix a l’acte central de campanya

El PSC d’Olot ha celebrat aquest dissabte el seu acte central de campanya a l’Hospici. Prop d’un centenar de persones han assistit a l’acte a les 20h en el qual s’ha pogut conèixer en detall les propostes del grup socialista, que vol tornar a governar la capital garrotxina.

L’acte central de campanya del PSC a Olot ha reunit un centenar de persones al pati de l’Hospici d’Olot aquest dissabte per escoltar les propostes electorals dels socialistes. Amb la presència de l’ex diputat Joaquim Nadal, que ha donat suport a la candidatura liderada per Josep Guix, diversos membres de la llista s’han presentat i han explicat què voldrien fer si tornéssin a governar.

“El que esperaria és que en Josep Guix sigui un bon alcaldable pels olotins i olotines, siguin o no socialistes de carnet, pels progressistes, per la gent d’esquerres, per la gent que ha cregut en el projecte dels socialistes a Olot”, ha explicat Joaquim Nadal a OLOT TELEVISIÓ, “és una qüestió de feeling entre la ideologia i una manera de fer i de pensar i d’entendre aquest país i aquesta ciutat”.

Qui també s’ha expressat, òbviament, ha estat el mateix Josep Guix, que ha afirmat que “hem fet un programa simple però llarg en el temps. Hem comptat amb la presència de Quim Nadal que per a nosaltres és un gran mestre en l’ofici d’alcalde i en l’ofici de la política. Amb ell hem pogut tenir referències de com s’ha de fer política a la ciutat i això ens omple de satisfacció”.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot diu que rehabilitarà l’antic Parc de Bombers per establir-hi un escorxador de baixa capacitat si guanya les eleccions
El PSC d’Olot proposa retornar l’Espai Ideal a la gent gran i oferir un espai per a joves als pavellons d’esports
El PSC d’Olot considera el suport a la indústria “el pal de paller” del seu programa i vol destinar un regidor a agilitzar els tràmits de les empreses

Deixa un comentari